Nije moguće stvoriti novi korisnički račun u sustavu Windows 10

Cannot Create New User Account Windows 10Kao IT stručnjaka, često me pitaju kako stvoriti novi korisnički račun u sustavu Windows 10. To je prilično jednostavan postupak, ali postoji nekoliko stvari koje morate znati prije nego što počnete. Najprije ćete morati otvoriti upravljačku ploču. Da biste to učinili, možete upisati 'upravljačka ploča' u traku za pretraživanje na programskoj traci ili možete upotrijebiti tipkovnički prečac Windows+R da biste otvorili dijaloški okvir Pokreni i upišite 'upravljačka ploča' u njega. Nakon što se otvori upravljačka ploča, morat ćete otići do odjeljka Korisnički računi. U sustavu Windows 10 to se nalazi pod naslovom 'Sve stavke upravljačke ploče'. Kada ste u odjeljku Korisnički računi, vidjet ćete vezu koja kaže 'Dodaj ili ukloni korisničke račune'. Kliknite to i bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete dodati novog korisnika. Unesite korisničko ime i zaporku za novog korisnika i kliknite na 'Izradi račun'. To je sve! Sada se možete odjaviti sa svog računa i prijaviti kao novi korisnik.Ako ste nije moguće stvoriti novi korisnički račun u sustavu Windows 10, Windows 8.1/8 ili Windows 7, ovaj će vas post sigurno zanimati. Ako imate administratorska prava na svom Windows korisnički račun sustava, možete jednostavno stvoriti korisničke račune . Prvi administratorski račun koji je sustav stvorio odmah nakon instalacije Windows poznat kao ugrađeni administratorski račun . Dok je drugi administratorski račun kreiran od strane ovih ugrađeni administrator računi se nazivaju standardni admin Računi.

kako rotirati tekst na google listovima -

Nedavno smo naišli na vrlo čudan i čudan problem nakon stvaranja novih korisničkih računa. U ovom slučaju, kada smo pokušali stvoriti korisnički račun, to je završilo normalno. Ali kada smo ponovno pokrenuli stroj, korisnički račun nije prikazan. Također, nismo se mogli prebaciti na ovaj novi korisnički račun sa starih računa. Štoviše, novostvorena mapa korisničkog računa također je nedostajala u korisničkim mapama ( C: Korisnici ).

Ako se i vi suočavate s ovim problemom, evo što trebate za njegovo rješavanje:Nije moguće stvoriti novi korisnički račun

1. Klik Tipka Windows + R kombinacija, staviti tip regedit U trčanje dijaloški okvir i kliknite Ući otvoren Urednik registra.

Popravak: veličina privitka premašuje dopušteno ograničenje u programu Outlook 2013

2. Idi tamo:|_+_|

Nije moguće stvoriti novi korisnički račun

3. U desnom oknu ove lokacije registra proširite ProfileList ključ i vidjet ćete nekoliko potključeva poput C-1-5-XX.

Sada odaberite ove podključeve ( S-1-5-XX samo; ne duge tipke) i u odgovarajućem desnom oknu provjerite postoje li barem tri navedene vrijednosti Zastave , ProfilImagePath i država postoji.

spori prijenos datoteka windows 10

Ako potključ nema barem ova tri, izbrišite potključ.

Nije moguće stvoriti novi korisnički račun u sustavu Windows 10/8/7

četiri. Idemo dalje, pod ProfileList ključ, također ćete pronaći .ZADANO Kompletna izgradnja. Morate kliknuti desnom tipkom miša i Izvoz na prikladnom je mjestu. Zatim ponovno kliknite desnom tipkom miša i odaberite izbrisati . Od vas će se tražiti da potvrdite, samo odaberite Da Ovdje:

novi-korisnički-račun-3

Sada možete ponovno pokrenuti sustav i provjeriti prikazuje li se novostvoreni korisnički račun kao i obično. Ako se i dalje ne pojavljuje, možete ponovno pokušati stvoriti novi korisnički račun i ovaj put bi trebao biti vidljiv.

Pogreške tijekom rada s registrom mogu negativno utjecati na vaš sustav. Stoga budite oprezni pri uređivanju unosa registra i prvo stvorite točku vraćanja sustava.

Preuzmite alat za popravak računala kako biste brzo pronašli i automatski popravili pogreške sustava Windows

SAVJET : Lokalni administratorski račun možete stvoriti pomoću naredbenog retka .

Popularni Postovi