CheckSUR: Alat za provjeru spremnosti ažuriranja sustava za popravak ažuriranja sustava Windows

Checksur System Update Readiness Tool Repair Windows UpdateAlat za spremnost ažuriranja sustava (CheckSUR) besplatan je alat tvrtke Microsoft koji se može koristiti za skeniranje sustava radi otkrivanja oštećenja i popravak problema povezanih s ažuriranjem sustava Windows koje pronađe. CheckSUR se može pokrenuti ručno ili automatski. Kada se pokrene ručno, alat će preuzeti i instalirati sva potrebna ažuriranja prije početka skeniranja. Kada se pokrene automatski, alat će skenirati sustav i pokušati popraviti sve probleme koje pronađe bez intervencije korisnika. CheckSUR je vrijedan alat za svakoga tko ima poteškoća s instaliranjem ažuriranja ili tko vidi pogreške kada pokušava instalirati ažuriranja. Alat se također može koristiti za rješavanje problema zašto se određena ažuriranja ne instaliraju ispravno. Ako imate poteškoća s instaliranjem ažuriranja ili vidite pogreške kada pokušavate instalirati ažuriranja, trebali biste preuzeti i pokrenuti alat za spremnost ažuriranja sustava.Resursi sustava kao što su podaci datoteka, podaci registra, pa čak i podaci u memoriji mogu uzrokovati nedosljednosti tijekom životnog vijeka operativnog sustava. Ove nedosljednosti mogu biti uzrokovane raznim kvarovima hardvera ili problemima sa softverom. U nekim slučajevima ove nedosljednosti mogu utjecati na Windows Service Store i uzrokovati neuspjeh Windows Update. Ako ažuriranje ne uspije, korisnik ne može instalirati ažuriranja i servisne pakete.

Alat za spremnost ažuriranja sustava

Alat za spremnost ažuriranja sustava ili CheckSUR rješava ovaj problem. Ova ažuriranja sadrže Provjera spremnosti sustava za nadogradnju (CheckSUR) alat. Alat CheckSUR skenirat će vaše računalo u potrazi za nedosljednostima i popraviti ih čim se instalira. Imajte na umu da skeniranje može trajati do 15 minuta ili više na nekim računalima. Čak i ako se čini da je traka napretka zaustavljena, skeniranje se nastavlja, stoga nemojte prekidati proces.

Kako pokrenuti Microsoft CheckSUR

Korisnici Windows 7 , Windows Vista , Windows Server 2008 R2 , i Windows Server 2008 možete slijediti dane veze za preuzimanje Ovdje i preuzmite paket za svoj operativni sustav i zatim ga pokrenite.Alat provjerava integritet datoteka koje se nalaze u sljedećim mapama i zamjenjuje nevažeće podatke ako se pronađu:

 1. %SYSTEMROOT%Servisni paketi
 2. % SYSTEMROOT% WinSxS manifesti

Također provjerava podatke registra koji se nalaze u sljedećim potključevima registra i po potrebi ih vraća na zadane vrijednosti:

 1. Komponente HKEY_LOCAL_MACHINE
 2. Shema HKEY_LOCAL_MACHINE
 3. HKEY_LOCAL_MACHINE Softver Microsoft Windows CurrentVersion Servisiranje temeljeno na komponentama

CheckSUR potencijalno može riješiti sljedeće pogreške instalacije: 1. 0x80070002 POGREŠKA_DATOTEKA_NIJE_PRONAĐENA
 2. 0x8007000D POGREŠKA_NEVALID_PODATAKA
 3. 0x8007370D POGREŠKA_SXS_IDENTITY_PARSE_ERROR
 4. 0x8007370B ERROR_SXS_INVALID_IDENTITY_ATTRIBUTE_NAME
 5. 0x8007371B ERROR_SXS_TRANSACTION_CLOSURE_INCOMPLETE
 6. 0x80070490 POGREŠKA_NIJE_PRONAĐENA
 7. 0x8007370A ERROR_SXS_INVALID_IDENTITY_ATTRIBUTE_VALUE
 8. 0x80070057 POGREŠKA_INVALID_PARAMETAR
 9. 0x800B0100 TRUST_E_NOSIGNATURE
 10. 0x800F081F CBS_E_SOURCE_MISSING
 11. 0x80073712 POGREŠKA_SXS_COMPONENT_STORE_CORRUPT
 12. 0x800736CC POGREŠKA_SXS_FILE_HASH_MISMATCH
 13. 0x800705B9 POGREŠKA_XML_PARSE_ERROR
 14. 0x80070246 POGREŠKA_NEZAKONIT_ZNAK
 15. 0x80092003 CRYPT_E_FILE_ERROR
 16. 0x800B0101 CERT_E_ISTEKAO

Te su pogreške obično navedene u % systemroot% Zapisuje CBS CBS.log datoteku ili u CBS.persist.log datoteka .

Alat za spremnost ažuriranja sustava podržava Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 R2 i Windows Server 2008.

Windows 10 , Windows 8.1 i Windows 8 korisnici mogu slijediti ove korake za pokretanje ugrađenog Implementacija slike i upravljanje servisiranjem . U sustavu Windows 10/8.1/8, alat za popravak oštećenog poštanskog sandučića donosi funkciju CheckSUR u Windows. Za dobivanje alata nije potrebno zasebno preuzimanje. Možete samo Pokrenite DISM alat .

Pritisnite Win + C ili prijeđite prstom po zaslonu i odaberite 'Traži'. Upišite CMD u okvir za pretraživanje i pritisnite Enter. Zatim desnom tipkom miša kliknite 'Command Prompt' i odaberite 'Run as administrator'.

Alat za spremnost ažuriranja sustava

U prozoru Administrator: Command Prompt upišite sljedeće naredbe točno onako kako se prikazuju. klik Ući tipka nakon svake naredbe:

spori odgovor tipkovnice 10
|_+_| |_+_|

Kada završite, uđite Izlaz i pritisnite Ući .Ponovo pokrenite Windows Update.

Ovi bi vas postovi također mogli zanimati:

 1. Windows Update ne radi ili je stranica prazna
 2. Windows Update se ne može instalirati na Windows .
Preuzmite alat za popravak računala kako biste brzo pronašli i automatski popravili pogreške sustava Windows

Post je premješten iz WinVistaCluba, ažuriran i objavljen ovdje.

Popularni Postovi