Kako koristiti aplikaciju Spotify Music u nepodržanim zemljama

How Use Spotify Music App Unsupported CountriesAko ste IT stručnjak i želite koristiti aplikaciju Spotify Music u nepodržanoj zemlji, morate učiniti nekoliko stvari. Najprije morate preuzeti VPN aplikaciju i spojiti se na poslužitelj u podržanoj zemlji. Nakon što se povežete, možete otvoriti aplikaciju Spotify i prijaviti se svojim računom. Ako nemate VPN aplikaciju, možete pokušati koristiti proxy poslužitelj. Da biste to učinili, trebate pronaći proxy poslužitelj u podržanoj zemlji i konfigurirati svoj preglednik da ga koristi. Nakon što se povežete, možete otvoriti aplikaciju Spotify i prijaviti se svojim računom. Ako i dalje imate problema, možete pokušati koristiti drugi preglednik ili izbrisati kolačiće. Ponekad će Spotify blokirati korisnike iz određenih zemalja ako otkriju da koristite VPN ili proxy. Ako se to dogodi, pokušajte koristiti neki drugi preglednik ili obrišite kolačiće.Spotify je usluga sa sjedištem u glavnom gradu svijeta, Stockholmu, a lansirao ju je Spotify AB u listopadu 2008. Pruža sadržaj, uključujući glazbu, podcaste i videozapise, u načinu strujanja koji je u potpunosti zaštićen DRM-om ili digitalnim pravima na sadržaj iz različitih medijskih zemalja. . Ovo je besplatna usluga, ali s ograničenjima i oglasima. Međutim, možete dobiti premium pretplatu plaćajući 9,99 USD mjesečno kako biste uživali u premium uslugama kao što su:

  • Slučajna reprodukcija
  • Bez reklama
  • Neograničene propusnice
  • Slušajte offline
  • Pustite bilo koju pjesmu
  • Kvalitetan zvuk

Alternativno, možete dobiti obiteljsku pretplatu za 14,99 USD gdje možete dobiti skupnu pretplatu za više uređaja (kao što biste vidjeli u obitelji). Spotify je dostupan na svim većim platformama, uključujući Linux, i potpuno je podržan na Windows 10 uređajima.

Nažalost, Spotify ne dopušta aplikaciji da radi ako se nalazite u nepodržanoj zemlji jer tamo usluga još nije pokrenuta. Ali postoji jednostavan trik pomoću kojeg možete koristiti ovu uslugu u Indiji, a ovaj trik ne radi samo na Windowsima već na svim platformama.Dakle, bez daljnjega, trebali bismo odmah krenuti s poslom.

AŽURIRAJ : Spotify je sada dostupan na Indija .

Koristite Spotify u Indiji

Prvo provjerite jeste li Regija i jezik postavljeni su na Sjedinjene Države. . Unesite ovu promjenu u aplikaciji Postavke. (Postavke > Vrijeme i jezik > Regija i jezik).Da biste dobili Spotify za Windows 10, trebat će vam računalo sa sustavom Windows 10 Anniversary ili novijim. Prema podacima koje je dostavio Microsoft, aplikacija Spotify za Windows 10 dostupna je samo na sljedećim tržištima:

Andora, Argentina, Austrija, Australija, Belgija, Bolivija, Brazil, Bugarska, Kanada, Čile, Kolumbija, Kostarika, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, El Salvador, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Gvatemala, Honduras, Hong Kong, Mađarska, Island, Indonezija, Irska, Italija, Japan, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Malezija, Malta, Meksiko, Monako, Novi Zeland, Nizozemska, Nikaragva, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Filipini, Poljska, Portugal, Singapur, Slovačka, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan, Turska, Urugvaj, UK i SAD.

marže su vam prilično male

Dakle, kada promijenite regiju za svoj Windows 10 uređaj, možete postaviti svoju regiju i jezik na bilo koju od gore navedenih zemalja. Promjena regije potrebna je samo kako bi aplikacija bila dostupna za preuzimanje u Microsoft Storeu.

Ovo ponovno pokretanje.

Sada idite u Microsoft Store i potražite Spotify. Ako ga ne nađete, morat ćete kliknite ovdje za odlazak na stranicu PC aplikacije .

Koristite Spotify u Indiji

Provjerite jeste li dobili gumb 'Instaliraj', inače biste mogli pogriješiti kada mijenjate regiju. Instalirajte ga klikom na Nabavite ili instalirajte dugme.

Ovo može biti stranica koju vidite nakon prvog pokretanja aplikacije.

problemi s dozvolama za Windows 7

Neće vam pomoći da se prijavite ili prijavite ako otkrije da ste izvan podržanog tržišta. Stoga ćemo koristiti VPN. Puno besplatni VPN softver dostupan u cijelom svijetu, ali ja koristim VPNKnjiga .

Na glavnoj stranici pronađite odjeljak koji izgleda kao na gornjoj snimci zaslona i kliknite PPTP Jelovnik .

Potražite adrese poslužitelja koje počinju s USx Gdje x stoji za bilo koji broj. Kopirajte bilo koji URL na temelju US VPN-a.

Zatim idite na Postavke > Mreža i internet > VPN i Dodajte VPN Do postaviti VPN vezu .

Odaberite vrstu veze kao Windows (ugrađen) naziv veze s kojim god želite, naziv poslužitelja i adresa za url kopiran iznad, VPN tip za Protokol tuneliranja od točke do točke (PPTP), Vrsta podataka za prijavu Korisničko ime i lozinka, Korisničko ime kao vpnbook i lozinku navedenu na web stranici i kliknite na 'Spremi'.

Sada bi trebalo izgledati otprilike ovako:

Windows 10 upravitelj tapeta

Sada se povežite na VPN iz odjeljka VPN Settings ili odjeljka Network na popisima ikona sustava.

Saznajte svoju IP adresu i pobrinite se da prikazuje vašu lokaciju bilo gdje u Sjedinjenim Državama.

Sada se možete prijaviti ili registrirati kako želite u Spotify i koristiti Spotify bez problema dok ne izađete iz aplikacije.

Neke važne napomene

Ova će usluga sada raditi čak i bez VPN-a. Dakle, u slučaju da konfiguraciju VPN veze promijeni vaš VPN ili je lažirate lokalno na svom računalu, možete puštati glazbu dok ste prijavljeni.

VPN u SAD-u potreban je samo prilikom prijave. Inače, streaming radi besprijekorno. A ako odlučite kupiti pretplatu na Spotify Premium, trebate povezati svoje računalo s američkim VPN-om dok vaša transakcija ne bude uspješno dovršena.

Koristeći isti trik, uspio sam natjerati Spotify da radi na mojoj Lumiji s Windows 10 Fall Creators Update, mom Android telefonu s Androidom 7.1 Nougat, Android tabletu s Androidom 4.4 KitKat i Android TV-u s Androidom 6.0 Marshmallow.

Ako imate bilo kakvih povratnih informacija o ovom vodiču, svakako ih objavite u odjeljku za komentare, a ja ću se potruditi pregledati što više njih.

Preuzmite alat za popravak računala kako biste brzo pronašli i automatski popravili pogreške sustava Windows

Čitaj više : Zaustavite Spotify da uništi SSD ili HDD vašeg Windows računala .

Popularni Postovi