HTTPS web stranice neće se otvoriti ni u jednom pregledniku na Windows računalu

Https Sites Not Opening Any Browser Windows ComputerAko pokušavate pristupiti HTTPS stranici, a ona se ne učitava u vašem pregledniku, postoji nekoliko stvari koje možete provjeriti. Najprije provjerite je li vaš preglednik ažuran. Ako koristite zastarjeli preglednik, možda nećete moći pristupiti HTTPS stranicama. Drugo, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. Ako postoji problem s predmemorijom ili kolačićima vašeg preglednika, HTTPS stranice se možda neće učitati. Konačno, ako i dalje imate problema, možete pokušati pristupiti stranici u drugom pregledniku. Ako se HTTPS stranice još uvijek ne učitavaju ni u jednom pregledniku na vašem Windows računalu, možda postoji problem s vašim Windows postavkama. Pokušajte resetirati postavke sustava Windows pokretanjem alata za vraćanje sustava Windows. Ovo će vratiti vaše Windows postavke na prethodni datum kada su se HTTPS stranice ispravno učitavale.Na webu ćete vidjeti dvije različite vrste URL-ova ili poveznica, jednu koja počinje s HTTP, a drugu koja počinje s HTTPS. HTTPS veze koriste SSL certifikate kako bi veza bila sigurna ili privatna. Ponekad korisnici to prijave HTTPS stranice se ne otvaraju kada koriste bilo koji web preglednik. Na primjer, korisnici preglednika Google Chrome mogu vidjeti zaslon svog preglednika Vaša veza nije privatna , NET :: ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID stranica pogreške.

Čitati : Razlika između HTTP-a i HTTPS-a.

NET :: ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

NET :: ERR_CERT_AUTHORITY_INVALIDAko ne možete otvoriti nijednu HTTPS web stranicu pomoću Google Chromea, Internet Explorera, Firefoxa ili bilo kojeg drugog preglednika na računalu sa sustavom Windows, evo nekoliko stvari koje možete pokušati.

HTTPS web stranice neće se otvoriti ni u jednom pregledniku

Ne biste trebali poduzimati nikakve daljnje radnje dok niste sigurni da problem pripada vama, a ne vlasniku stranice. Da biste to učinili, trebate otvoriti nekoliko web stranica s HTTPS-om u stalnoj vezi. Ako se sve HTTPS stranice ne otvaraju u vašem uobičajenom pregledniku, ali se otvaraju u drugim web preglednicima, to znači da morate riješiti svoj problem.

1] Promjena vremenaOvo je najčešće rješenje ako ne možete otvoriti HTTPS web stranice. Po promjena datuma i vremena , ovaj problem možete riješiti u nekoliko sekundi. Da biste promijenili datum i vrijeme u sustavu Windows 10, otvorite ploču Postavke pritiskom na tipku Win + I. Izaberi Vrijeme i jezik > Datum i vrijeme . Zatim pritisnite tipku Vremenska zona padajućeg izbornika i odaberite drugu vremensku zonu od odabrane. Sada pokušajte otvoriti bilo koje HTTPS mjesto koje je imalo pogrešku.

2] Očisti SSL predmemoriju

HTTPS stranice ne otvaraju se u pregledniku Chrome

Iako to ne bi trebao biti problem, ponekad može stvoriti probleme. Morate očistiti SSL predmemoriju. To možete učiniti na stranici 'Internetske mogućnosti'> Sadržaj tab. Na ovoj stranici pronaći ćete postavku pod nazivom Obriši SSL stanje . Kliknite ovdje.

3] Provjerite SSL certifikate

HTTPS stranice ne otvaraju se u pregledniku Google Chrome, pokazuju pogrešku privatnosti

Ako ste isprobali gore navedene prijedloge i problem još uvijek postoji, možda ćete morati testirati svoj SSL certifikat. Da biste to učinili, idite na ova stranica i unesite puni URL stranice koja prikazuje pogrešku privatnosti. Ako su prikazane sve zelene kvačice, to znači da je sve u redu sa SSL certifikatom stranice i da samo vi imate problem. Međutim, ako pronađete bilo kakve crvene križiće, to znači da ne možete riješiti problem i administrator stranice mora nešto poduzeti.

4] Isprazni DNS predmemoriju

Otvorite prozor naredbenog retka i pokrenite sljedeću naredbu za isprazni DNS predmemoriju :

|_+_|

Pomaže?

onemogućiti registar načina igre windows 10 -

5] Onemogući VPN

Instalirao sam ProtonVPN to se čini pouzdanim VPN softver za Windows. Ali ovaj problem sam počeo dobivati ​​nakon instaliranja VPN-a. Dakle, ako koristite VPN softver, onemogućite ga i provjerite pomaže li.

6] Resetirajte ili ponovno instalirajte preglednik

Ako ste počeli dobivati ​​ovu poruku o pogrešci privatnosti u Google Chromeu, možda biste trebali prvo pokušati resetirati svoj preglednik. Evo nekoliko poveznica koje bi vam mogle pomoći - Resetiranje preglednika Chrome | Resetirajte Internet Explorer | Resetirajte Firefox . Ako ovo ne riješi problem, možda ćete morati ponovno instalirati preglednik.

Nadam se da će vam nešto ovdje pomoći u rješavanju problema.

Preuzmite alat za popravak računala kako biste brzo pronašli i automatski popravili pogreške sustava Windows

Povezana čitanja:

  1. Greška pri učitavanju stranice, ova stranica nije dostupna
  2. Ne mogu otvoriti određenu web stranicu u Internet Exploreru .
Popularni Postovi