Specifikacije za Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro Tablet SpecificationsMicrosoft Surface Pro je vrhunsko računalo 2-u-1 dizajnirano za napredne korisnike kojima je potrebna prenosivost tableta s performansama stolnog računala. To je jedan od skupljih 2-u-1 uređaja na tržištu, ali njegove karakteristike i kvaliteta izrade su vrhunski. Ako tražite uređaj za sve koji može zamijeniti vaše prijenosno računalo i tablet, Surface Pro je izvrsna opcija.Surface Pro dolazi u nekoliko različitih konfiguracija. Osnovni model ima Intel Core m3 procesor 7. generacije, 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu. Model srednje klase ima Intel Core i5 procesor 7. generacije, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Vrhunski model ima Intel Core i7 procesor 7. generacije, 16 GB RAM-a i 512 GB memorije.

Svi modeli Surface Pro dolaze s 12,3-inčnim PixelSense zaslonom rezolucije 2736 x 1824. Zaslon je iznimno svijetao i živahan, a zaslon osjetljiv na dodir vrlo osjetljiv. Surface Pro također ima USB 3.0 priključak pune veličine, mini DisplayPort, čitač microSD kartica i 3,5 mm priključak za slušalice.

Najveća prodajna točka Surface Proa je njegova svestranost. Može se koristiti kao tradicionalno prijenosno računalo s uključenom tipkovnicom ili kao tablet za pisanje bilješki ili crtanje. Priložena površinska olovka osjetljiva je na pritisak i ima 4096 razina osjetljivosti na pritisak, što je čini izvrsnim alatom za umjetnike i grafičke dizajnere. Surface Pro također je kompatibilan s Surface Dial, jedinstvenim uređajem za unos koji vam omogućuje brz pristup izbornicima i alatima jednostavnim okretanjem.popis operativnog sustava otvorenog koda

Ako trebate snažno i svestrano računalo 2-u-1, Surface Pro je izvrsna opcija. Skuplji je od većine 2-u-1 uređaja, ali njegove karakteristike i kvaliteta izrade su vrhunski. Ako tražite uređaj koji može zamijeniti vaše prijenosno računalo i tablet, Surface Pro je izvrsna opcija.

Microsoft Surface za Windows RT je u javnoj domeni i bit će službeno dostupan počevši od 26. listopada 2012. Sve ove radnje nedostaju jer njegov stariji brat, Surface za Windows 8 Pro za koje nisu navedene informacije o cijeni/dostupnosti. Koja je ocjena za karticu Surface Pro u odjelu specifikacija? Izvoli.Specifikacije Surface Pro

tutorial za photoshop cc 2014

Ogromna prednost koju Surface Pro ima u odnosu na Surface za Windows RT je njegova sposobnost da pokrenuti sve desktop aplikacije koji može raditi na Windows platformi. To znači da možete instalirati svoj omiljeni VLC player umjesto zadanog Windows Media Playera u Windows 8 Pro (64-bitnom) okruženju.

Surface Pro je treća generacija Intel Core i5 procesor s Intel HD Graphics 4000 , velika prednost u odnosu na druge tablete i dobrodošla promjena. On podržava 4 GB RAM-a (dvokanalna memorija) koja može pomoći korisniku da s lakoćom izvrši važne zadatke koji obično zauzimaju više memorije izravno s tablet uređaja.

Surface Pro ima impresivne mogućnosti pohrane - 64 GB i 128 GB , što je dobrodošao dodatak njegovoj hvalevrijednoj RAM memoriji.

aplikacija za pristupnu točku u sustavu Windows

Sportski 10,6' ClearType Full HD zaslon s Višestruki dodir u 10 točaka , ovaj Microsoftov tablet ima olovku koja podržava unos olovkom. Dva 720p HD LifeCams , stražnji i prednji, omogućuju korisnicima ne samo snimanje izvrsnih fotografija, već i sudjelovanje u video pozivima sa svojim voljenima.

Surface Pro ima punu veličinu USB 3.0 priključak , do microSDXC utor za karticu i imat će život baterije otprilike 5-6 sati (nije potvrđeno).

Mjerenje 10,81 x 6,81 x 0,53 inča, to teži 0,9 kg i dolazi s jedinstvenim VaporMg kućištem na površini, zahvaljujući istraživačkim naporima Microsoft Surface tima.

Surface Pro uglavnom je prikladan za teške poslovne poslove itd. gdje je jednostavno pokretanje svih desktop aplikacija obavezno. Sa svojim impresivnim specifikacijama i hardverskim detaljima, Microsoft Surface Pro definitivno je lider u ovoj konkurentnoj utrci tableta.

rješavanje problema u programu 2007

Microsoft tek treba objaviti detalje o njegovoj dostupnosti i cijenama - vjerojatno će to učiniti 26. listopada 2012.

Za sve specifikacije preuzmite ovo specifikacijski list .

Preuzmite alat za popravak računala kako biste brzo pronašli i automatski popravili pogreške sustava Windows

Također biste mogli provjeriti ove poruke na Surface tabletima:

  1. Specifikacije, specifikacije i dojmovi tableta Microsoft Surface RT
  2. Windows Surface RT u odnosu na Windows Surface 8 Pro tablet. Koji vam odgovara?
  3. Koja je razlika između Microsoft Surface tableta i Apple iPada .
Popularni Postovi