Xbox One se stalno prekida s internetom

Xbox One Prodolzaet Otklucat Sa Ot InternetaAko ste igrač Xbox One, vjerojatno ste dobro upoznati s frustracijom vaše konzole kada izgubi internetsku vezu. To je čest problem, a može ga uzrokovati niz čimbenika. U ovom ćemo članku proći kroz neke od najčešćih uzroka prekida veze i kako ih riješiti. Jedan od najčešćih uzroka prekida veze je loš signal. Ako se vaš usmjerivač nalazi u drugoj prostoriji od vaše konzole ili ako između njih postoje zidovi ili druge prepreke, to može oslabiti signal i uzrokovati probleme s vezom. Ako sumnjate da je to slučaj, pokušajte pomaknuti usmjerivač bliže konzoli ili spojite konzolu na usmjerivač Ethernet kabelom. Drugi uobičajeni uzrok problema s vezom su smetnje drugih uređaja. Ako u svom domu imate druge uređaje koji koriste istu frekvenciju kao i vaš usmjerivač (kao što su mikrovalne pećnice ili monitori za bebe), oni mogu uzrokovati smetnje koje prekidaju vašu vezu. Da biste to riješili, pokušajte maknuti sve uređaje koji ometaju dalje od vašeg usmjerivača ili spojite usmjerivač na drugi kanal. Ako i dalje imate problema s vezom nakon isprobavanja ovih savjeta za rješavanje problema, moguće je da je problem u vašem usmjerivaču ili modemu. Ako sumnjate da je to slučaj, možete pokušati resetirati svoj usmjerivač ili modem ili kontaktirati svog ISP-a za daljnju pomoć.Ako Xbox One se stalno prekida s internetom , rješenja navedena u ovom članku pomoći će vam da riješite problem. Ovaj problem je vrlo neugodan jer nasumično prekida vezu između Xbox One i Xbox Livea što onemogućuje igranje igrica. Ako imate ovaj problem na Xbox One, upotrijebite popravke navedene u ovom članku bez posebnog redoslijeda da biste se riješili problema.

Xbox One se neprestano prekida s internetom

Xbox One se stalno prekida s internetom

Obično se problemi s internetom javljaju zbog nestabilne internetske veze. Stoga predlažemo da provjerite brzinu svoje internetske veze. Ako unatoč stabilnoj internetskoj vezi, Xbox One se stalno prekida s internetom , upotrijebite donja rješenja za rješavanje problema.Prije nego što nastavite, također predlažemo da povežete svoj Xbox One s usmjerivačem putem Ethernet kabela. Žičane veze uvijek su stabilnije od žičanih internetskih veza jer je manji gubitak paketa na žičanim mrežnim vezama nego na bežičnim.

 1. Isključite i ponovno uključite svoj usmjerivač i Xbox One.
 2. Obriši alternativnu MAC adresu
 3. Izbrišite i ponovno dodajte svoj račun
 4. Obrišite lokalno spremljene podatke igre
 5. Otvorite mrežne priključke za Xbox One
 6. Promijenite WiFi frekvenciju
 7. Resetirajte Xbox One

Pogledajmo detaljnije sva ova rješenja.

1] Isključite i ponovno uključite svoj usmjerivač i Xbox One.

Problemi s mrežnom vezom također se mogu riješiti ponovnim pokretanjem usmjerivača. Vaš problem je također povezan s internetom. Stoga predlažemo da isključite i ponovno uključite svoj usmjerivač i vidite hoće li to pomoći. U tome će vam pomoći sljedeći koraci: 1. Isključite ruter.
 2. Isključite ga iz zidne utičnice.
 3. Pričekajte nekoliko minuta.
 4. Priključite ga i uključite.

Ako gornji koraci ne rade, isključite i ponovno uključite svoj Xbox One. Da biste to učinili, pritisnite i držite gumb Xbox kako biste prisilno isključili svoj Xbox One. Nakon toga izvucite kabele za napajanje iz utičnice i pričekajte nekoliko minuta. Sada ponovno spojite kabele za napajanje i uključite svoj Xbox One.

kôd pogreške 0xc004f074

Ako se problem nastavi, upotrijebite sljedeće rješenje.

2] Obrišite alternativnu MAC adresu

Ako imate problema s igranjem igara na svom Xbox One ili imate problema s mrežnom vezom na svom Xbox One, brisanje vaše alternativne MAC adrese može riješiti problem. Ispod su koraci za brisanje alternativne MAC adrese na Xbox One:

Alternativna Mac adresa

 1. Pritisnite gumb Xbox za otvaranje Upravljanje .
 2. Ići ' Postavke > Postavke mreže ».
 3. Ne, biraj Napredne postavke a zatim odaberite Alternativna MAC adresa .
 4. Odaberite čist .

Nakon dovršetka gornjih koraka, od vas će se tražiti da ponovno pokrenete svoju Xbox One konzolu. Ponovno ga pokrenite i provjerite pomaže li to. Brisanje alternativne MAC adrese riješilo je problem za mnoge korisnike. Dakle, trebalo bi raditi i za vas.

3] Izbrišite i ponovno dodajte svoj račun

Ako se problem nastavi, možete pokušati izbrisati svoj račun s Xbox One i zatim ga ponovno dodati. Sljedeće upute pomoći će vam da uklonite svoj profil s Xbox One.

 1. Pritisnite gumb Xbox za otvaranje Upravljanje .
 2. Ići ' Profil i sustav > Postavke > Račun > Izbriši račune ».
 3. Sada odaberite profil koji želite ukloniti s Xbox One.

Nakon brisanja profila, ponovno pokrenite Xbox One i ponovno dodajte svoj račun slijedeći korake u nastavku:

Microsoft Word vodeni žig sve stranice
 1. Pritisnite gumb Xbox za otvaranje Upravljanje .
 2. Ići ' Profil i sustav > Dodaj ili Prebaci > Dodaj novo ».
 3. Slijedite upute na zaslonu kako biste dodali svoj profil na Xbox One.

Sada pogledajte je li problem i dalje prisutan.

4] Obrišite lokalno spremljene podatke igre

Jedan mogući uzrok ovog problema su oštećeni podaci. Ako je ovo vaš slučaj, pomoći će vam brisanje lokalno spremljenih podataka igre. Sljedeće upute pomoći će vam da obrišete lokalno spremljene podatke o igrama na Xbox One. Prije nego nastavite, preporučujemo da napravite sigurnosnu kopiju svojih podataka u oblaku jer će ova radnja izbrisati sve vaše podatke o igri spremljene na disk.

 1. otvoren Upravljanje pritiskom na gumb Xbox.
 2. Ići postavke .
 3. Sada idi na ' Sustav > Uređaji za hranu ».
 4. U odjeljku Upravljanje uređajima za pohranu odaberite Izbrišite lokalno spremljene igre .
 5. Na zaslonu za potvrdu odaberite Da .

5] Otvorite mrežne priključke za Xbox One.

Za uspostavljanje zdrave veze između Xboxa One i Box Livea, potrebni priključci uvijek moraju biti omogućeni na vašem vatrozidu ili mrežnoj opremi. Proces otvaranja portova naziva se i port prosljeđivanje. Evo popisa ovih priključaka:

 • Port 88 (UDP)
 • Port 3074 (UDP i TCP)
 • Port 53 (UDP i TCP)
 • Port 80 (TCP)
 • Port 500 (UDP)
 • Port 3544 (UDP)
 • Port 4500 (UDP)

Ovaj popis priključaka dostupan je na Službena stranica Microsofta . Ako je bilo koji od gornjih priključaka zatvoren, Xbox One neće moći komunicirati s Xbox Liveom i naići ćete na pogreške mrežne veze.

Privremeno onemogućite svoj vatrozid i provjerite je li problem riješen. Ako je tako, vaš vatrozid blokira jedan ili više gornjih priključaka. U sustavu Windows 11/10 možete jednostavno provjeriti koji su portovi otvoreni, a koji zatvoreni. Ako jedan ili više gornjih priključaka blokira vatrozid, trebate ih otvoriti.

Također možete kontaktirati podršku vatrozida treće strane ili ISP-a da biste otvorili blokirane priključke.

6] Promijenite WiFi frekvenciju

Ovaj je trik upalio kod nekih korisnika. Stoga biste trebali probati i ovo. Promijenite mrežni pojas ili frekvenciju i provjerite pomaže li to. Ali prvo morate provjeriti na koji ste Wi-Fi pojas spojeni. Sljedeći koraci će vam pomoći:

Provjerite svoju mrežnu frekvenciju

 1. Otvorite postavke sustava Windows 11/10.
 2. Ići Mreža i internet i odaberite WiFi ili Ethernet vezu. Ovo će otvoriti svojstva vaše Wi-Fi ili Ethernet veze.
 3. Pomaknite se prema dolje da vidite svoju frekvenciju mrežne veze.

7] Resetirajte Xbox One

Ako niti jedno od gore navedenih rješenja nije riješilo vaš problem, ponovno pokrenite svoju Xbox One konzolu. Da biste to učinili, slijedite korake u nastavku:

 1. Pritisnite gumb Xbox da biste otvorili Vodič.
 2. Odaberite ' Profil i sustav > Postavke > Sustav > Podaci o konzoli ».
 3. Sada odaberite Resetiraj konzolu opcija.

Nakon toga odaberite Resetiraj i zadrži moje igre i aplikacije opcija. Ova će opcija resetirati vašu Xbox One konzolu bez brisanja vaših podataka. Ako to ne pomogne, resetirajte i izbrišite sve, ali prije toga napravite sigurnosnu kopiju svih podataka igre u oblaku.

Čitati : Pogreška 8004AD43 na Xboxu prilikom plaćanja .

Zašto moja internetska veza stalno pada na Xbox One?

Ako vaša internetska veza na vašem Xbox One stalno pada, vaša Xbox One konzola ne može ispravno komunicirati s Xbox Liveom. To se obično događa kada vatrozid blokira priključke koje Xbox One treba za komunikaciju s Xbox Liveom. Objasnili smo neka rješenja iznad u ovom članku kako bismo riješili ovaj problem.

msdt.exe

Zašto se moj WiFi stalno prekida?

Nasumični prekid veze s WiFi-om jedan je od uobičajenih problema s WiFi-jem na Windows 11/10 računalima. Jedan mogući uzrok ovog problema je slab signal. Da biste riješili ovaj problem, možete isprobati neka rješenja poput pokretanja alata za rješavanje problema s mrežnim adapterom, ponovnog postavljanja internetske veze itd. Ako to ne pomogne, moguće je da softver treće strane, aplikacija za pokretanje ili usluga ometa vaš internet veza. vezu, zbog čega se slučajno prekidate s internetom. Za testiranje ovog problema riješite svoje računalo u stanju čistog pokretanja.

Nadam se da ovo pomaže.

Čitaj više : Xbox One se smrzava na rezoluciji 640x480 .

Xbox One se neprestano prekida s internetom
Popularni Postovi